Niin vaan sitten kävi, että en ole muistanut/jaksanut/ehtinyt riittävän usein pentublogiin kirjoitella. Harmillista. Toisaalta mitään erityistä ei ole tapahtunut, joten sikäli ei ole mitään mullistavaa kerrottavaa. Pennut ovat kasvaneet reippaina ja elävät perheen mukana koko talossamme. Viikko sitten käytiin ensimmäisillä rokotuksilla ja yleistarkastuksessa. Kaikki käyttäytyivät todella nätisti ja reippaasti eläinlääkärissä eivätkä olleet moksiskaan rokotuksesta. Saivat kovasti kehuja eläinlääkäriltä.

Kaikille näyttää myös ne omat kodit löytyneen. Cleopatra suuntaa aikanaan kohti Englantia, mikäli kehitys jatkuu yhtä lupaavana. Cepheus pääsee Pörri-kissan kaveriksi Jyväskylään ja Cassiopeian koti varmistuu lopullisesti ensi viikolla.  Todella mukavat kodit kaikille löytyi! Vielä muutaman viikon saamme pitää ne kaikki, sitten on aika Cepheuksen ja Cassiopeian lähteä maailmalle. Cleo jää meille odottamaan kaikkien vientimääräysten täyttymistä.

Ovat muuten kaikki perineet Azi-emoltaan voimakkaat metsästysvaistot. Ykköslelu on karvainen häntä, jotain oikeaa turkista se kai on. Vuorotellen sitä tapetaan. Ja raaka liha on pop! Myös luiset lihat maistuvat murinan säestämänä ja rouske vaan käy, paljon paremmin kuin aikuisilla. Omanlaisiaan persoonia ovat kaikki. Cleo on eniten kuten emonsa, vaatelias ja kertoo sen hyvin närkästyneellä äänellään. Kamalan villi ja leikkisä, tosi fiksun oloinen pentu on Cleo. Cepheus on rento viekkukaveri, se nukkuu aina Samun päällä ja tulee viereen muutoinkin. Ja kova poika painimaan ja leikkimään, ja tietysti syömään. Cassiopeia on Neiti. Se on jotenkin hienostuneemman oloinen kuin nuo kaksi muuta rämäpäätä, vaikkakin toki hyvin vilkas ja leikkisä sekin on. Cassiopeia tarkkailee paljon ympäristöään ja katsoo suoraan silmiin ihmettelevällä hurmaavalla katseellaan. Varsinainen sydänten murskaaja!