Allekirjoittanut tilasin huvin ja urheilun nimissä ilmaisnäytteen Sheba Essence ruokaa. "Kananfileepaloja kastikkeessa". Jotenkin siitä voisi päätellä, että sisältönä olisi kanaa. Mutta ei. Tänään tuo luxushintainen tuote oli kannettu laatikkoon ja päästiin tutkailemaan tuoteselostetta. Kappas, samaa kuraahan se oli kuin niin moni muukin, ovelasti verhoiltuna vain.

Lihaa ja eläinperäisiä sivutuotteita (josta min 4% kanaa), viljaa, kivennäisiä.

No, okei, liha on sentään ennen viljaa, joten sitä on enemmän, ja sokeria ei ole. Mutta kuinka paljon on lihaa ja kuinka paljon on viljaa, ja mitä vilja mahtaa tässä tapauksessa tarkoittaa? Se ei selviä mistään. Ja mitä lihaa se max 96% lihasta on?

Proteiinimäärä on ihan kohtalainen 12%, mutta jos siitä liki puolet on kasviperäistä (kun ei kerrota että onko sitä viljaa 49% vaiko 0,9%) niin eipä se sitten olekaan niin kummoista evästä.

Voimme siis hyvillä mielin jättää edelleen tämän tuotteen kaupan hyllylle.

Makutesti on vielä suorittamatta, mutta sen verran uskon kissojani tuntevani, että ei tätä tarvi roskikseen heittää kuitenkaan. Mitä epäterveellisempää, sen parempaa. Eihän tuota tarvi kuin katsoa itseään peilistä todetakseen, että niin se vain on.