Olimme viikonloppuna Helsingissä osallistumassa Cat Fanciers of Finlandin järjestämään CFA järjestön näyttelyyn. Mukana olivat Enna ja Upi sekä Ennan veli Emir. Lähdimme Ennan kanssa jo perjantaina Helsinkiin, ja meille oli varattu kahden hengenhuone Tuijan ja CRX herra Nabin kanssa. Nabihan ihastui Ennaan heti ensi silmäyksellä, mutta tunne ei ollut aivan molemminpuolinen. Yö menikin hieman huonoilla unilla, varsinkin Tuijalla, jonka korvatulppien läpi kuulemma kuului myös kuorsausta Nabin lemmenluritusten lisäksi. Seuraavaksi yöksi siirryimmekin Ennan kanssa sitten omaan huoneeseemme, onneksi hotellissa oli vapaana yksi yhden hengen huone.

Näyttelypäivät sujuivat varsin mukavasti, Ennan oma häkki tuli korkattua ja ihan toimivaksi todettua. Jotenkin pitäisi vaan keksiä, miten vesikupin saa pysymään pystyssä. Enna ei kuitenkaan selvästikään vaan oikein suvaitse sitä, että Hänen Ylhäisyytensä suljetaan jonnekin, mistä hän ei pääse pois silloin kun haluaa. Parhaiten tämä konkretisoitui kotimatkalla sunnuntai-iltana, jolloin boksissa yksinkertaisesti vain Ei-Voinut-Olla. Yritämme harjoitella, pitää alkaa käymään ajelulla Ennan kanssa. Ei sillä mitään pahoinvointia tai vastaavaa ole, suljetut ovat vaan nou nou.

Upin näytelmä meni ihan hienosti, luokkansa ainoana edustajana se sai kuusi winner ribboniaan ja huomenna lähtee postia CFA:n pääkallonpaikalle jenkkilään, että kiitos ostamme tittelin. Jännä tapa tuo, että titteleistä pitää maksaa.

Parhaiten "meidän" porukasta pärjäsi kuitenkin velipoika Emir, joka voitti Ennan 4/6 kehässä ja pääsi kahteen finaaliinkin. Todella reipas poika on Emir ja komistuu päivä päivältä! Onnea Petralle Emirin hienosta valmistelusta näyttelyyn!

Viikonloppu oli muutenkin vallan mahtava, tapasin paljon ihania uusia ja vanhoja tuttavia, sillä Italiasta tulivat Francesca ja Stefano hakemaan Ennan ja Emirin siskon Eshen omaan kotiinsa. Hienosti siellä kuulemma on mennytkin ja Eshe olikin varmaan koko viisikon reippain tapaus, joten se otti lunkisti automatkailunkin eikä edes yhtynyt sisarensa kiljuntaan. Ruotsista tuli mau kasvattajakaverini Lovisa näyttelyyn hienon naaraansa kanssa, joka veikin rotu- ja värivoitot Upin edestä 5/6 kehässä. Lauantai-iltana tapasimme kansainvälisellä mau poppoolla ja mukavaa oli.

Valitettavasti kuvat eivät oikein onnistuneet.

Näillä näkymin kalenteriimme buukataan myös 17.-18.10. sama paikka, samat kuviot. Tuolloin toivomme Upille finaalipaikkoja ja grandipisteitä. Sitä ennen tuplaherkkusienellä on kuitenkin edessä riiuureissu lahden taakse Lovisan naarasta moikkaamaan. Silmänisku