Suomessa pitää nykyään olla joidenkin FIFe näyttelyiden kanssa ajoissa liikkeellä, jos meinaa mahtua näyttelyyn mukaan, tosin viime vuotisesta tilanne tuntuu jo hieman helpottaneen. Niinpä tuli jo tutkailtua hieman tulevia näyttelyitä.

Viikon päästä Ennan kanssa menemme tämän vuoden viimeiseen näyttelyyn, joka on Ery-Sydin näyttely Helsingissä. Enna on paikalla lauantaina ja mukana on myös Upi sekä Ennan veli Eppu.

Ensi vuoden ensimmäinen näyttely onkin heti vuoden vaihteessa, menemme nimittäin Lahteen FINTICAt-yhdistyksen näyttelyyn lauantaina 2.1. Sinne mennään ihan vain harjoituksen vuoksi, sillä enemmän meitä tällä hetkellä kehänäyttelyissä kiinnostavat CFA näyttelyt ja tämä on hyvää harjoitusta Ennalle. Ennaa ei ole edes TICA:aan rekisteröity, mutta täytyy katsoa rekisteröidäänkö sitten myöhemmin. Näyttelyssä on neljä kehää molempina päivinä, mutta Enna menee vain kolmeen kehään, sillä en vie sitä sen tuomarin käsiin, joka pilasi Upin näyttelyuran lokakuun alussa (kts edeltä).

Enna täyttää 10kk tammikuun lopulla, joten menemme helmikuun puolivälissä Keskisin näyttelyyn Jyväskylään toiveena saada toistuvaan siitoskäyttöön vaadittava avoimen luokan excellent-tulos. Päivä on vielä harkinnassa, onko se sitten la vai su.

Maaliskuussa sitten on edessä CFF:n näyttely Helsingissä, jonne toivottavasti Ennan voimme viedä ja tarkoitus olisi että mukaan tulee myös tammikuussa Suomeen tuleva uusi tulokkaamme Nuppu.

Kuva: Dot Mardulier

Nupun osalta muut näyttelyt ovat vielä avoinna ja riippuvat siitä, miten nopeasti se saadaan FIFe rekisteriin.

Kevään aikana näytelmissä nähdään luultavasti pääosin uusia tulokkaitamme, sillä Nupun lisäksi odotamme tammi-helmikuun vaihteessa Suomeen saapuvaksi pientä savutyttöä Englannista. Hänestä lisää myöhemmin. Enna jää toivottavasti äitiyslomalle loppukeväästä.