Meillä on ollut ilo ja kunnia toimia Maunon ja Epun käsityöpajan testiyksikkönä tämän kevään aikana.

Pääasiallinen testauskohde ovat olleet ihanat pesät, joita allekirjoittanut on joutunut hankkimaan sittemmin lisää ja lisää, jotta jokainen saa pesässä kölliä. Luonnollisestihan pesään pitää päästä aina silloin kun siinä on joku muu, joten turhan kinastelun välttämiseksi pesiä on hankittu lisää.

Pesiä voi tilata minkä kokoisena vain haluaa, mutta meillä toimivaksi on todettu suhteellisen pienet pesät. Niihin on hyvä ahtautua. Ei sen niin väliä vaikka ei kokonaan sinne mahtuisikaan.

 

Sopu sijaa antaa (Azi ja Kiija).

Pesän kylkiäisenä tulee myös hiirulainen, joita voi ostaa myös yksittäisinä kappaleina. Meillä nämä hiiret ovat olleet ylettömän suosittuja. Ilmeisesti sopiva koko yhdistettynä kissojen rakastamaan villaan ja sisältä tulevaan mintun tuoksuun on kaiken takana. Tässä hiirulainen toimii vappupallon houkuttimena.

Ja tässä saa kyytiä muuten vaan. Pahoittelemme kuvan huonoa laatua, mutta vauhdikkaasta liikkeestä on vaikea saada kuvia. Ja mikä tärkeintä, tässä hiirelle kyytiä antaa 9-v siperialainen, joka ei yleensä ole kovin hanakka leluilla leikkimään. Mutta nämä hiiret pistävät senioriinkin vauhtia.

Näitä käytännössä toimiviksi todettuja tuotteita voi tilata suoraan Maunon ja Epun henkilökunnalta. Taitaapa niitä olla myytävänä Eryn näyttelyssäkin Hyvinkäällä 5.6.