Suunnitelmia, suunnitelmia, suunnitelmia. Niitä riittää! Toivotaan, että edes joku toteutuisi.

Seuraavasta kiimasta, jonka pitäisi alkaa minä päivänä hyvänsä, odotellaan kylään kaunotarta meren takaa. Ja peukutellaan kaikki peukut ja varpaat pystyssä, että Upin ruuti ois kuivaa tällä kertaa. 

Nupulta lopetellaan pillerit ihan näinä aikoina. Heinäkuun alussa Nuppu tulee meille ja vien sen näyttelyyn 10.7. toiveena saada avoimen luokan EX-tulos. 9.7. mennään sydänultraan Eläinklinikka Oivaan ja samalla kertaa syynätään Nupun lisäksi myös Enna ja Emir. Ja miten sitten kiimat meneekään, astutetaan heinä-elokuun aikana. Sulho on todennäköisesti Upi, mutta jos Emirin implantin vaikutus sattuisi äkkiä loppumaan, käytämme sitä. Nupun pennuista sijoitetaan sekä uros että naaras.

Elokuun puolivälissä Kiija ja Enna osallistuvat CFF:n näyttelyyn Helsingissä.

Syyskuun alussa on vuorossa Pirokin näyttely.

Lokakuun puolivälissä taas CFA näyttelyä pääkaupunkiseudulla ja jos menestystä tulee ja rahaa on yhtään, niin marras-joulukuulla tehtäneen reissu Keski-Eurooppaan Kiijan kanssa.

Laila astutetaan vuoden loppupuolella, toivottavasti Emirillä, mutta muitakin vaihtoehtoja on. Jos Emirin implantin vaikutus loppuu sopivasti, saamme ensimmäisen pelkkiä savuvauvoja olevan pentueen, joita kovin moni maukasvattaja ei edes harrasta. Yksi savunaaraspentu on jo alustavasti varattu jatkokasvatukseen. :)

Ennan suhteen kaikki on avoinna. Ajattelin odotella yli kesän ja jos 1v 6kk ikään mennessä ei juoksuja ole kuulunut, täytynee konsultoida jotain lisääntymistieteen eläinlääkäriä, että mitä asialle voi tehdä, vai voiko tehdä mitään. Ei varmaan kovin kummia.