Nuppu lähti tänään kotiinsa kahden viikon visiitiltä. Visiitin tarkoitus oli siis sydänultrassa käynti ja URKin näyttely, joista jälkimmäinen ei toteutunut edellä mainitusta syystä. Nuppu on hiljattain täyttänyt 10kk ja olisi siis voinut saada toistuvaan siitoskäyttöön vaaditun avoimen luokan ex-tuloksen. Nyt se jää odottamaan aikoja tulevia.

Nuppu eleli meillä pääasiassa omassa huoneessaan, syystä että Kuningatar Aziza heittäytyi hieman turhan päsmäröiväksi Nupun suhteen. Muut eivät hirveästi Nupusta edes välittäneet, Onni toki oli ihastunut, mutta osasi säilyttää välimatkan, toisin kuin Azi, jonka piti tunkea ihan iholle pullistelemaan. Välillä Nuppu pääsi kuitenkin jaloittelemaan muualle ja vähitellen myös aluksi kamalan pelottava Koira muuttui vähemmän pelottavaksi. Reipas neiti on Nuppunen. Ja niin kaunis.

Nuppu on myös sylikissanen.

Selän täpläjonotkin on hienot.

Huh hellettä! 

Nupulla oli mukanaan omia tykötarpeita, muun muassa erittäin mielenkiintoinen leikkitunneli, jonka läpi kaikkien muidenkin piti aina kulkea Nupun huoneessa käydessään. Tässä Nuppu ihmettelee omituista karvaista kissaa.

Nupun pillerit on nyt lopetettu ja verikokeet ja sydänultra ovat kunnossa, joten mahdollisesti jo seuraavasta kiimasta yritetään treffejä järkkäillä Upin kanssa.

Todella mukava ja reipas kissa on Nuppu, sen lisäksi, että on jumalaisen kaunis. Olemme todella tyytyväisiä tähän pitkän projektin tulokseen ja kiitollisia Nupun kasvattajalle Dotille ja tietysti Tanjalle mahtavan kodin tarjoamisesta Nuppuselle! Kiitos!