Lopultakin löytyi sopiva ratkaisu kissojen ruokaporsasteluongelmaan. Tähän asti kun on lautaset ja kupit laitettu vaan lattialle, niin sitä sotkua on sitten koko ajan saanut olla siivoamassa ja ruoka kuivuessaan tarttuu tosi tiukkaan lattiamattoon. Ei hyvä.

Olen jo jonkin aikaa silmäillyt kaupoissa sopivia ruokailualustoja, mutta ei ole eteen sattunut. Tänään sitten yllättäen HongKongin viherpihalta sattui silmään juuri sopivat kura-alustat. Siis lasten kumikengille yms tarkoitetut kovat muoviset riittävän isot alustat. Hinta huimat 3,95e/kpl.

Sopivat myös loikoiluun.

Ja ovat reilun kokoisia.

Kahdelle alustalle mahtuu syömään kaikki viisi, jos vaan ego antaa periksi. Azilla ei. Tai sitten viereisten kuppien lohiöljy haisi rouvan hienostuneeseen nenään liian pahalta. Azin kupissa oli kyllä ihan hänen mieleistään WhiskasMMM kanaa.

Nyt ei haittaa vaikka vähän roiskuukin. Onni ja Enna popsivat sydänjauhelihaa.

Samoin Kiija ja Allu.

Vesikupin sijoittelu täytyy miettiä uudelleen, ettei Allun tarvitse siinä uida. Jäämme odottamaan jatkotestien tuloksia, toistaiseksi ainakin vaikuttaa toimivalta. Kunhan saadaan Kuningatarkin alistumaan kohtaloonsa, kaukalon ääreen.