Eilen odottelin lähetystä Saksasta saapuvaksi ja kotiin tullessa huomasin, että kiltti Itellan mies olikin noudattanut oveen jättämäni lapun pyyntöä jättää kuljetus autokatokseen.

Tarkastuskomitea on heti paikalla.

Ei ruokaa?!? Alahan selittää!

Oli siellä muutama purkki Grauta ja laatikollinen Miamoria, mutta pääasiassa tällä kertaa kuitenkin tosiaan muuta kuin ruokaa. Allekirjoittanut alkaa olla hyvin tympääntynyt siivoamaan hiekkalaatikoiden ympäryksiä Eau de Ebonee -tuoksuisista nestemäisistä hajusteista. Saamani vinkin perusteella tämän Zooplussan laatikkomallin pitäisi olla nesteenpitävä. Ei mikään maailman kaunein laatikko, mutta hätä ei lue lakia.

Ongelmahan yleensä koppilaatikoissa on se, että yläosan reunat tulevat alaosan reunojen ulkopuolelle, jolloin seinältä kuset pääsevät kätevästi valumaan reunojen välistä lattialle. Tässä mallissa yläosan reuna tulee alaosan sisäpuolelle. Nähtäväksi jää, mikä on laatikon toiminnallisuus.

Toinen laatikko olikin sitten varsinainen allekirjoittaneen perjantai-illan puuhaboksi.

Tuli jopa ihan se puu minkä tilasinkin, oikean värisenäkin. Muutama prikka vain puuttui, mutta ilmankin niitä tultiin toimeen. Kyseinen kohta olohuoneen ja eteisen välissä suorastaan huusi kiipeilypuuta kissojen käyttäessä seinähyllyä hyppyalustanaan komeron päälle mennessä. Kriteerit puulle olivat kapea ja suht edullinen ja parhaiten siihen sopi Ares-merkkinen puu Zooplussalta. Pelkän Catmaxin rungonkin siihen toki olisi voinut tilata.

Puun valtiattaren asemasta piti tietysti heti kinastella.

Voittaja!

Kaikki kolot pitää tarkastaa tietysti.

Onnikin pääsi vauhtiin.

Hoplaa!

Tasosta roikkuva pallo oli varsin suosittu lelu.

Mutta kuten arvelinkin, varsin lyhytikäinen sellainen.