1248189557_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pari viikkoa sitten lähetin Ennan ja veljensä Emirin rekisteröintihakemuksen CFA:aan (The Cat Fanciers' Association). Eilen rekisteröintitodistukset eli "green slipit" tulivatkin postitse kotiin. Varsin nopeaa toimintaa, ottaen huomioon, että ne tulevat kyseisen organisaation pääkallonpaikalta USA:sta. Kätevästi homma hoituikin. Pentujen isä on jo CFA rekisterissä, samoin emon isän molemmat vanhemmat ja emon emon isä, joten riitti kun lähetin kopion Azizan FIFe rekisterikirjan sukutaulusta ja tietysti pentujen omista rekkareista siitä sukutaulusivulta. Kaiken pystyi hoitamaan sähköisesti ja maksu meni luottokortilta. Näppärää.

Emirin omistaja haluaa viedä sitä CFA näyttelyihin, joten hoidin pojan rekisteröinnin hänen puolestaan. FIFe:ssä Emir onkin myös minun omistuksessani, mahdollista siitoskäyttöä varten. Ennaa haluan myös näyttelyttää CFA:ssa ja jos se saa omia pentuja joskus niin niiden rekisteröinti sujuu sitten kätevästi tähänkin järjestöön, jos niin halutaan. Olen harkinnut myös kasvattajanimen rekisteröimistä CFA:aan, mutta toistaiseksi sille ei ole ollut tarvetta.

On mukavaa, että FIFe:n lisäksi on nyt myös muita mahdollisuuksia helpommin tarjolla. CFA:ssa on se hyvä puoli, että ei ole pakko olla minkään yhdistyksen jäsen voidakseen näyttelyttää ja rekisteröidä kissoja. Toivottavasti muut järjestöt saavat jalansijaa Suomessa ja sitä kautta kaikkien palvelut paranevat ja toimintaa kehitetään uusin silmin, kun näyttelyharrastajilla ja kasvattajilla on enemmän valinnan varaa.