Nyt kyllä ottaa hieman kupoliin. Niin tärkeänä kuin pidänkin tarttuvien vaarallisten tautien vastustamista, tuntuu välillä jotkut jutut lyövän hiukan yli. Niin kuin vaikkapa engelsmannien vaatimus kuuden kuukauden "karenssista" rabiesvasta-ainemittauksen jälkeen (ehkä hulluin sääntö mitä olen ikinä kuullut) tai sitten ruotsalaisten vaatimus 4kk odottamisesta ennen kuin vasta-aineet voidaan mitata.

Erityisesti nuo jutut ottavat päähän tietysti siinä vaiheessa kun ne vaikeuttavat omia suunnitelmia.

Upi on rokotettu USA:ssa. Koskaan ennen ei ole meillä ollut ongelmia vasta-aineiden nousun kanssa, vaikka on ollut pentunakin rokotetuista kissoista kyse (kuten Kiija, Azi ja Cleo). Upille oli sovittuna astutusmatka Tukholmaan syys-lokakuun vaihteessa. Samalla reissulla oli tarkoitus käydä näyttelemässä, maksut on jo maksettu.

Tänään saatiin nuo vasta-ainetestin tulokset ja taso ei ollut svenssonien vaatimalla tasolla. Kyllä harmittaa. Toivottavasti naaraan tuonti Suomeen onnistuu, vaikka astutus olisi ollut helpompaa sen kotona. Ja toivottavasti näyttelymaksu palautetaan.

Jos eivät suostu palauttamaan enää maksua, yritän edes vaihtaa toisen kissan tilalle. Kiijalla kun on vielä rokotukset ja vasta-ainehommelitkin kunnossa ja sertijumikin edessä.