Nyt kun Nuppu on saatu onnellisesti kotiin, on pian edessä toisen neidin saapuminen Suomeen. Alunperin ei ollut suinkaan tarkoitus, että nämä kissat tulisivat näin lähekkäin, mutta kun sitten sopivat pennut lopultakin löytyivät ja syntyivät, näin tässä kävi.

Nuppua noin kuukauden nuorempi on Laila, eli viralliselta nimeltään Mauology Midnight Mama. Laila tulee pienestä kissalasta Koillis-Englannista ja on väriltään mustasavu. Väri ei ollut ratkaiseva tekijä pennun valinnassa, vaan olisimme aivan mielellään ottaneet hopeatäplikkäänkin. Kyseiseen pentueeseen syntyi kuitenkin enemmän savuja ja kasvattaja ei halunnut luvata ainoaa hopeatäplikästä tyttöä heti syntymän jälkeen, joten päädyimme lupaavaan savuun, joka näyttääkin tytöistä parhaimmalta tyypin osalta ja on myös luonteeltaan kuulemma reippain.

Lailan vanhemmat ovat Englannissa hyvin näyttelyissä menestyneitä (eli siis myös hyväluonteisia) kauniita hopeatäplikkäitä kissoja.
Emo on englantilais-amerikkalaista linjaa oleva Mauology Serenity ja isä on amerikkalainen Emau's Chance of Meskhenet.

Laila menee asumaan kasvattimme Vilman (Iltavilli Djeserit Dedyet) kaveriksi täällä Tampereella ja on yhteisomistuksessa Vilman omistajan kanssa.

Olen itse lähdössä hakemaan Lailaa reilun viikon päästä. Matka on lyhyt ja intensiivinen, lähtö Helsingistä lauantaina klo 6.30 ja paluu sunnuntaina klo 23.55. Lennot Amsterdamin kautta Newcastleen, josta on hotellihuone varattuna. Vaikka matkasta tuleekin raskas, odotan sitä mielenkiinnolla. Lailan kasvattajien lisäksi pääsen tapaamaan lopultakin Amyn, jonka kanssa olen pitänyt yhteyttä yli kahden vuoden ajan. Amy otti meihin yhteyttä syksyllä 2007 ja meidän C-pentueestamme Cleon piti lähteä Amyn kissalaan, mutta Cleon häntämurtuma muutti suunnitelmat. Sittemmin elämäntilanteet ja meidän kissojemme siitosrajoitukset ovat estäneet vastaavat suunnitelmat, mutta olemme pitäneet säännöllisesti yhteyttä edelleen. Todella mukavaa tavata lopultakin!