Viikonloppu kului nopsaan Pirkkahallilla, jossa Enna ja Upi olivat osallisina suuressa spektaakkelissa nimeltä 94.& 95. Rotukissanäyttelyt. Lauantaina pienen sivuroolin näytteli myös Kiija-mamma.

Lauantaina päivä kului rattoisasti, rotuyhdistyksen myyntipöytä oli sijoitettu sopivasti mau häkkien kanssa samaan kehään, joten joillekin iski krooninen myyntinakki. Osin sen seurauksena saimmekin aika kivasti tavaraa myytyä, tosin vakoilu kilpailijoiden pöydissä paljasti, että verhomme olivat liian kalliita.

Näytelmäpuolella Kiija sai sertinsä ja nyt sen kanssa ei enää Suomessa voikaan näytellä ja nähtäväksi jää tuleeko sen kanssa koskaan enää ulkomaillekaan lähdettyä. Sertinsä se saa, mutta paneeliin ei taida olla asiaa ainakaan nykykunnossa, joten voi olla että grandmaman näytelmät on näytelty.

Upikin sai lauantaina ensimmäisen avoimen luokan sertinsä ja näin ollen siis naimaluvan useampaa kuin yhteen pentueeseen. Sunnuntaina Upster-Pupster sai toisen sertinsä ja oli hopeatäplikkäiden värin paras. Upin lauantai kului aktiivisesti huudellen ja tepastellen, välillä oltiin jaloittelemassa ja sylissä pyörimässä.

Sunnuntaina oltiinkin hieman väsyneempää poikaa. Upin luonne on kyllä todella huippu! Kiirettä pitää pojalla, sillä Ruotsin reissun peruunnuttua sen pään menoksi suunniteltiin sitten heti muuta, eli ensi viikonloppuna TICA näyttelystä Porvoosta toivotaan lisää pointseja sen järjestön saralla. Kolmen viikon päästä on edessä CFA näyttely Helsingissä. Ja mikäs näin komeaa ja hyväluonteista poikaa näytellessä onkaan! Kiitokset Kaisalle!

Lauantaina savujen rintamalla oli sikäli historiallinen tilanne, että päästiin ekaa kertaa valitsemaan värin parasta. Kaikki osallistujat olivatkin nuorten luokassa, Enna ja sen kaksi veljeä Eppu ja Emir sekä vanhempi Binchu-neiti. Eppu selätti ensin Emirin hieman paremman pään tyypin perusteella ja sitten Enna valittiin nippa nappa Binchua paremmaksi ja sitten myös värin parhaaksi. Sunnuntaina roolit vaihtuivat ja Binchu kruunattiin VP:ksi ihan ansaitusti.

Enna suhtautui touhuun rennosti, omassa häkissä se tuntuu viihtyvän kivasti ja ostos onkin siis osoittautunut hyväksi. Hieman ujoillaan hälinässä, mutta tuomarin pöydällä pitää oikein keimailla ja sunnuntaina varsinkin komea italiaistuomari oli selvästi Ennan mieleen ja seteliin kirjattiinkin SUPER temperament.