Nupun ja Upin pentuset ovat kasvaneet ja kehittyneet todella hienosti. Koko nelikko on varsin tasavahvaa jengiä. Laatikkossa käy jo melkoinen myllerrys eikä mene enää monta päivää kun silmät avautuvat ja ensimmäinen pentu kiipeää laidan yli. Nuppu vahtii silmäteriään tomerasti, eikä oikein halua että niitä otetaan pois pesästä. Niinpä kovin hyviä yksityispotretteja ei vielä ole saatu otettua.



Vähitellen on aika myös nimetä pennut. Tälläkään kertaa pelkästään egyptiläisistä nimistä ei jokaiselle riitä, joten mukaan otetaan myös arabialaisia nimivaihtoehtoja, kuten viimeksikin. Sama nimeämistyyli jatkuu kuin aiemminkin, kaksi F:llä alkavaa "etunimeä" jokaiselle. Hyviä nimivaihtoehtoja onkin paljon ja niinpä päätimme poikkeuksellisesti lanseerata pienimuotoisen äänestyksen. Jokaiselle pennulle tässä siis kaksi nimivaihtoehtoa karkeasti suomennettuna. Äänestää voi kommentoimalla tätä blogikirjoitusta. Äänestäneiden keskuudesta arvotaan jokaiselle pennulle oma kummi(tus), joka ei sen kummempaa mammonaa saa kuin kyseisen kunniatehtävän. Äänestysaikaa on maanantai-iltaan 25.10. asti.




Tyttö 1
vaihtoehto A: Fizza Farida
vaihtoehto B: Fadila Fayum
(Fizza tarkoittaa hopeaa, Farida ainutlaatuista, Fadila anteliasta ja Fayum on hedelmällisenä pidetyn alueen nimi Niilin rannalla)



Tyttö 2
vaihtoehto A: Fahima Femi
vaihtoehto B: Fukayna Femi
(Fahima tarkoittaa älykästä arabiaksi, Femi rakkautta ja Fukayna älykästä egyptiksi)

Täplikäs poika (yllä olevassa kuvassa siskon kanssa)
vaihtoehto A: Fenuku Faris
vaihtoehto B: Fenuku Funsani
(Fenuku tarkoittaa myöhään syntynyttä, Faris ritaria ja Funsani toivottua/pyydettyä)

Tabby poika
vaihtoehto A: Fahim Fetket
vaihtoehto B: Fareed Fetket
(Fahim tarkoittaa älykästä ja Fareed ainutlaatuista, Fetket sen sijaan on nimi eräälle palvelijalle, jonka tehtävänä on ollut pitää faraoiden juomatilanne kunnossa, siis kyseessä on eräänlainen baarimikko. Tämä pentu on ollut alusta lähtien hanakoin maitobaarin asiakas, joten on selvää, että baarimikko-nimi kuuluu hänelle.)