Niin se aika rientää! Pennut alkavat olla nyt parhaassa iässä. Liikkuvat jo melko villisti, ottavat kontaktia ihmisiin, mutta eivät tee vielä mitään rasittavaa eivätkä pissaile ympäriinsä. Ne kuulevat ja näkevät ja niillä on pikkuruiset hampaatkin jo.

Tässä muutama kuva otettuna alkuviikosta, jolloin pennut olivat muutamaa päivää vaille 3 viikon ikäisiä. Ovat sen verran eläväisiä, että ilman salamaa ei kovin hyviä kuvia saa.

Tämä selkäkellijä on vaaleampi tytöistä, sillä on paljon pieniä täpliä. Se on myös aika vilkas tyyppi ja ehkä ensimmäisenä alkoi kiinnostua ympäröivästä maailmasta. Todennäköisin ehdokas jäämään emonsa luo ja mahdollisesti jatkamaan kasvatuksessa.

Toinen pentu tässä kuvassa on tietenkin tabbypoika. Sekin on aika villi tapaus ja pentueen isoin. :)

Tässä kuvassa kameraan päin katsoo kovin huolestuneella mau-ilmeellään toinen tytöistä. Se on aavistuksen siskoaan tummempi ja täplät ovat hieman isommat. Pään tyyppi näyttää tytöillä aika erilaiselta, mutta aika näyttää miten ne kehittyvät. Tämä neiti on hieman muita pienempi, mutta kasvaa ja kehittyy tasaisesti sekin.

Toinen pentu tässä kuvassa on täplikäs poika. Se on pentueen rauhallisin, tuumailijatyyppi, mutta reipas ja aktiivinen sekin. Ulkonäöllisesti tässä vaiheessa varsin lupaavan oloinen kaveri, jonka todennäköisesti haluaisimme pääsevän sellaiseen kotiin, jossa se voisi säilyttää pallinsa jonkin aikaa.

Tässä kolmikko, vaalea tyttö puuttuu, vasemmalla tummempi tyttö, keskellä tabbypoika ja oikealla täpläpoika.

Ja tässä ollaankin kaikki baarissa. Vasemmalta: vaalea tyttö, tabbypoika, täpläpoika ja toinen tyttö.

Nuppu hoitelee vauvoja antaumuksella, pitää ne kurissa ja nuhteessa, mokomat riiviöt. Pennut ovat nyt vallanneet yhden huoneen omaan käyttöönsä.