Perjantaina taas Itellan poika siunaili paketin painoa, kuten suunnilleen kerran kuussa tapahtuu meidän ovella. Tarkastuspataljoona saapuu paikalle.

Tämänkertainen paketti olikin aikas iso!

Tässäkö tää nyt sitten oli?!?

Paketista löytynyt Catdancer osoittautui aika suosituksi, Enna varsinkin aivan hullaantui vempeleestä. Siitä ehkä videota myöhemmin.

Tilauksessa oli myös jotain supertehokasta hajun poistajaa. Ennan vinkeet ovat vähän sen suuntaiset, että jahka kiimat joskus alkavat niin sille voi vielä tulla käyttöä...

Tilauksessa piti olla myös huiska, mutta sen tilalla olikin tällaiset purulelut. Näköjään ne on arvokkaammat kuin se huiska, joten ei viitsitä valittaa vaan otetaan ne testattavaksi.

Palkintopisteillä tilattiin sitten riippumattohökötys, joka on tasan niin suosittu kuin kissoille hankitut makuupaikat yleensäkin. Ellei jopa vieläkin suositumpi. Niin kiikkerä ja hutera, että taitaa olla käyttökelvoton. Josko pennut vaikka tykkäis?

Eniveis, jos joku haluaa tuon hökötyksen ostaa niin halvalla lähtee.

Samoin kuin edellinen palkintopistetilaus, lehmäkassi! Siinä on avoin tuo pääty, ja sitä pitäis tuunata ennen kuin se on kissalle käyttökelpoinen ja Iltavillien palveluskunta on niin kädetöntä käsitöissä, että tuunaamatta jää.

Ois vaan pitänyt säästää pisteitä ja tilata jo toinen kiipeilypuu ja myydä se sitten uutena pois.