Pennut kasvavat kohisten. Kiinteiden aloituksen jälkeen ne ovat kasvaneet ja muuttuneet todella paljon. Hiekkalaatikon käytön alkeita opetellaan kovasti. Allekirjoittanut kävi eilen katsomassa pentusia, mutta epähuomiossa vaaleampi tyttö jäi kuvaamatta. Taisi olla niin villillä tuulella ensin, ja sitten nukahti. Mutta tässäpä nämä muut ja yksi yhteiskuva.

Ihmiset ovat mielenkiintoisia ja mukavia.

Toinen tytöistä on hieman tummempi kuin toinen ja hieman pienempi, mutta erittäin kaunis pentu sekin, ja hyvin paljon emonsa näköinen. Turkki on silkkinen ja täplät hyvin erottuvat. Kotia ei vielä ole varmuudella. Harkitsemme edelleen tyttöjen välillä, kumpi jää. Poissuljettua ei ole molempien sijoittaminen, mikäli tällainen kotiehdokas löytyy.

Täpläpoika on isänsä tyyppinen, isotäpläinen ja aika raamikas tyyppi. Varsin lupaava tapaus tämäkin, ja sijoitus/osaomistus on toiveissa tämänkin pennun kohdalla, mutta ei mikään ehdoton edellytys kuitenkaan.

Tabbypoika on paljon elegantimpi kuin veljensä, mutta silti pentueen painavin pentu, ja myös villein. :) Kotiansa hänkin vielä kaipailee!