Olimme tänään Ery-Syd ry:n näyttelyssä Helsingissä. Näyttelypaikkana oli uusi kokemus kissanäyttelyareenoita, Tapahtumakeskus Koskenranta, joka olikin ihan kelvollinen pienen näyttelyn järjestämiseen. Kissoja oli poissa tosi paljon, meidänkin tuomarilta yhdeksän, joten kotiin päästiin lähtemään jo ennen puolta viittä. Se hyvä.

Upi oli ilmoitettu näyttelyyn jo ennen kohtalokasta Alfan näyttelyä lokakuussa, ja mentiin sitten kokeilemaan, mikä olisi tilanne. No, sama se oli kuin CFF:ssa, joten tämän upean ja ennen niin reippaan pojan näyttelyt on nyt näytelty for good. Kyllä ottaa kupoliin.

Enna käyttäytyi ihan nätisti kuten viimeksikin, mikä olikin tärkeä juttu. Mitään muuta merkitystähän näillä näyttelykäynneillä ei ole ollutkaan, kuin neidin totuttaminen touhuun ja allekirjoittaneen pään nollaus työ- ja opiskelukuvioista, mikä kai yleisesti ottaen onkin harrastusten tarkoitus. Tänään olikin tosi kiva päivä ystävien kanssa! 

Tuomari tuumi Ennasta, että se tulee vaihtamaan turkkinsa vielä kaksi kertaa ja sitten haamukuviot toivottavasti häviävät. Niinpä niin. Tyypistä oltiin jyvällä kuitenkin, pointsit siitä.

Kyllähän kieltämättä on aika turhauttavaa tämän värin kanssa FIFe näyttelyitä kiertää.