Eilen oli ohjelmassa Ery-Syd ry:n näyttely Hyvinkäällä. Meiltä sinne oli ilmoitettu vain Enna ja toiveissa oli saada toinen kotimainen CACIB ennen Latvian reissua.

Aamulla lähdettiinkin reissuun kotoa puoli seitsemän jälkeen ja junalla kohti etelää. Päästin Ennan kuljetuskassista ja se loikoilikin hetken sylissä kunnes meni takaisin kassiinsa nukkumaan. Matka sujui varsin rattoisasti. Hyvinkäällä asema on lähellä näyttelypaikkaa, joten siksi päädyin tähän suunnitelmaan. Mukavasti pääsimmekin perille puoli yhdeksän jälkeen. Minimoidakseni kannettavan tavaran määrän jätin myös kameran kotiin, joten valitettavasti kuvia ei ole.

Ennan häkkipaikka oli ideaali, rivin päädyssä suoraan oman tuomarin edessä. Muutenkin oli mukavan väljää.

Tuomarina meillä oli ruotsalainen Glenn, jonka mielestä Enna oli ihan excellent joka tavalla, lopputuloksena "CACIB of course." Yleisvaikutelma: "Cool girl". TP-valintoihin ei kuitenkaan pyydetty. Ihan viileesti Enna tuomarille esiintyikin, pöydällähän se aina ennenkin on nätisti ollut, mutta sylissä ja esittelyasennossa vaan ei pysytä pätkääkään.

Velipoika Emir sai myös toisen CACIBinsa.

Loppupäivä sujuikin tuttujen kanssa rupatellessa ja lipunmyynnissä istuen. Joskus täytyy yrittää tehdä jotain näyttelyjen järjestämisen hyväksikin.